Loading...

ZORG OP MAAT:

Wat past bij u en wat heeft u nodig om uw doel te behalen?

Hulp van Aanvraag tot Zorg

Open Dag 14 april 2018

Om onze cliënten en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met onze mooie organisatie, zetten wij op zaterdag 14 april a.s. van 13:00 uur tot 16:00 uur onze deuren voor u open!

Tijdens deze open dag kunt u kennis maken met wie wij zijn, wat we doen, en wat we evt. voor u  of voor uw kind kunnen betekenen. Er zijn diverse workshops en demonstraties van bv. BrainBlocks, de Boom en Beek training en andere methodieken die we inzetten. Ook beantwoorden we graag uw vragen en geven we uitleg over onze mogelijkheden.

Voor een hapje en drankje wordt uiteraard gezorgd, voor de kinderen zijn er ook genoeg mogelijkheden, zoals knutselen of op het springkussen! Ook een echte goochelaar zal aanwezig zijn om iedereen versteld te doen staan van zijn goochelkunsten…of iets moois te maken van ballonnen! Komen jullie ook?

Ivm. de beperkte parkeerplaatsen voor het terrein is het verzoek om achter het pand te parkeren. U kunt rechtdoor rijden op het terrein en achter de bebouwing links parkeren. We zien u graag tegemoet!

AMARE ONTMOET!

Om onze (nieuwe) cliënten  en/of andere geïnteresseerden op een laagdrempelige en informele wijze kennis te laten maken met onze organisatie en verbinding te leggen met elkaar hebben we op dinsdag om de week ons inloopmoment “Amare Ontmoet” !

Onder het genot van een kopje koffie of thee staan we voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, een rondleiding binnen ons kantoorpand te geven of uitleg over onze werkwijze en mogelijkheden, of gewoon een luisterend oor te bieden. Elkaar ontmoeten, ervaringen delen en verbinden op een informele wijze.

Mocht u hier interesse in hebben kunt u bij “activiteiten” alle data hiervoor zien. Kom gerust eens langs, de koffie en ons team staan voor u klaar!

Locatie Bosscheweg 67-9 de zij-ingang. Tijd: van 10:00 uur tot 11:00 uur. Parkeren achter het gebouw svp.

BEKIJK DE ACTIVITEITENKALENDER

“Bij Amare staat u als mens centraal en bent u van harte welkom”

NEEM METEEN CONTACT OP
OF CHAT MET ONS TIJDENS KANTOORTIJDEN

    Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte !

    INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

    Wat mogen we voor u doen?

    NEEM CONTACT MET ONS OP

    Bij spoed en/of crisis situaties na kantoortijden kunt u uw eigen begeleider bellen. Hij of zij zal u verder informeren. U kunt ook contact opnemen met de huisartsenpost.