Loading...

ZORG OP MAAT:

Wat past bij u en wat heeft u nodig om uw doel te behalen?

Hulp van Aanvraag tot Zorg

Intelligentie onderzoek

Wanneer er vragen zijn op het gebied van de (intelligentie) capaciteiten van uw zoon of dochter, kan het zinvol zijn een intelligentie onderzoek uit te voeren. Soms kan het zijn dat de schoolprestaties achterblijven of dat u denkt dat uw kind meer aan kan dan dat hij/zij laat zien. Ook kan het zijn dat uw kind juist overvraagd wordt waardoor er bijvoorbeeld gedragsproblemen optreden. Een intelligentie onderzoek kan antwoord geven op bepaalde vragen en kan een aanvulling zijn op het gebied van diagnostiek.

Een intelligentie onderzoek bestaat uit vragen en opdrachten. Deze meten zowel de aangeleerde kennis, als begrip, inzicht en probleemoplossende vaardigheden. De prestaties worden vergeleken met die van leeftijdgenoten. Op basis hiervan brengen we advies uit met betrekking tot de juiste ondersteuning binnen Amare of een passend onderwijsniveau.

Amare beschikt over de meest actuele intelligentie test voor kinderen van 6 jaar en ouder ( WISC V, recent uitgekomen in 2018) en over een intelligentie test voor volwassenen. (WAIS) Dus ook als u zelf vragen heeft over uw capaciteiten kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben we ook een niet talige capaciteitenonderzoek, voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, de zg. non-verbale intelligentietest. (SON)

Wanneer u hiervan gebruik wil maken kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Belt u gerust, we staan u graag te woord!

“Bij Amare staat u als mens centraal en stellen we samen met u een plan op”

NEEM METEEN CONTACT OP
OF CHAT MET ONS TIJDENS KANTOORTIJDEN

    Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte !

    INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

    Wat mogen we voor u doen?

    NEEM CONTACT MET ONS OP

    Bij spoed en/of crisis situaties na kantoortijden kunt u uw eigen begeleider bellen. Hij of zij zal u verder informeren. U kunt ook contact opnemen met de huisartsenpost.