Loading...

ZORG OP MAAT:

Wat past bij u en wat heeft u nodig om uw doel te behalen?

Hulp van Aanvraag tot Zorg

Behandelaanbod

Bij Amare vinden we het belangrijk om maatwerk te bieden, ook voor de behandeling. Wij kijken hierbij graag naar oplossingen en niet naar problemen. We bieden behandeling en diagnostiek aan kind en jeugd. Deze wordt volledig vergoed via een verwijzing van de huisarts, Jeugdarts (GGD) of vanuit uw Gemeente. (regio Hart van Brabant, West Brabant Oost, Noord Oost Brabant en Bommelerwaard)

Mocht er sprake zijn van medicatiegebruik als onderdeel van het bij ons gevolgde behandeltraject, of als er de vraag is voor psychiatrische consulten naast / icm. medicatie, dan kan deze ook bij ons worden gevolgd en gecontroleerd. Dit zal worden uitgevoerd door de psychiater welke aan Amare verbonden is, dr. mevr. A. Rutten.

Samen stemmen we de behandeling af op uw wensen en mogelijkheden. Hiervoor vragen we vooraf om noodzakelijke informatie zodat er samen met u en uw zoon/dochter een behandelplan opgesteld kan worden en de behandeling sneller kan starten.

We maken hierbij gebruik van verschillende technieken uit diverse behandelmethodes en therapieën ingezet zullen worden om het gewenste resultaat te bereiken. Denk hierbij bv. aan technieken vanuit de Cognitieve Gedragstherapie, ( EMDR, ACT )  Systeemtherapie,  Geweldloos Verzet, Psychotherapie ( schematherapie) etc.
Vanuit de visie dat we graag maatwerk willen bieden zullen we altijd in dialoog met de cliënt en diens systeem afstemmen wat het meest passend is en kunnen we hierdoor diverse elementen en technieken inzetten voor de meest optimale behandeling.

Daarnaast bieden we ook behandeling voor het jonge kind, waaronder Grieffelen en Theraplay, voor kinderen van 2,5 tot 7 jaar. Samen wordt er afgestemd wat het beste aansluit en passend is. Tussendoor zal regelmatig gemeten worden hoe het gaat (ROM meting) en kan het aanbod nog veranderd worden en afgestemd worden indien nodig.

Amare beschikt voor het bieden van de behandeling over een goedgekeurd Kwaliteitsstatuut. Sinds 1 januari 2017 zijn namelijk alle aanbieders van ‘geneeskundige ggz’, dat wil zeggen de generalistische basis ggz en gespecialiseerde ggz binnen de Zorgverzekeringswet, verplicht een kwaliteitsstatuut openbaar te maken. Een kopie van dit goedgekeurde Kwaliteitsstatuut is op te vragen bij onze organisatie en wordt u tevens overhandigd bij het eerste kennismakingsgesprek.

Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak met ons maken?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0416 – 38 39 32. We staan u graag te woord!

Klik hier om naar ons trainingsaanbod te gaan. 

“Bij Amare staat u als mens centraal en stellen we samen met u een behandelplan op”

NEEM METEEN CONTACT OP
OF CHAT MET ONS TIJDENS KANTOORTIJDEN

    Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte !

    INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

    Wat mogen we voor u doen?

    NEEM CONTACT MET ONS OP

    Bij spoed en/of crisis situaties na kantoortijden kunt u uw eigen begeleider bellen. Hij of zij zal u verder informeren. U kunt ook contact opnemen met de huisartsenpost.