Loading...

AmareZorg: onderscheidende professional in de zorgmarkt

Gecertificeerd lid van de NBEC

Onderscheidende zorgprofessional

Amare Zorgcoaching b.v. is sinds 2005 lid van de NBEC voor Kwaliteit in Kleinschalige Zorg. De NBEC is een overkoepelend verband van zelfstandige zorgondernemers. De visie van de NBEC is het waarborgen en continu verbeteren van kwalitatief goede zorg- en dienstverlening, waarbij de cliënt met zijn wensen en behoeften centraal staat. Deze wensen en behoeften kunnen sterk uiteenlopen.

NBEC: onderscheidende zorg

De aangesloten leden onderscheiden zich in de zorgmarkt door de professionele wijze waarop zij, dicht bij de cliënt, hun diensten aanbieden. Cliëntgerichtheid en het continu verbeteren van de zorg- en dienstverlening zijn de streefwaarden in het dagelijks opereren van de coöperatie, omdat cliënttevredenheid een noodzakelijke voorwaarde is voor het succes van de NBEC en haar leden.

De bij de NBEC aangesloten zelfstandige zorgondernemers bieden zorg- en dienstverlening, afgestemd op de wensen en mogelijkheden van cliënten. Zij zijn onafhankelijk, wat wil zeggen dat zij uitgaan van uw belangen en dat uw keuzevrijheid bij hen voorop staat.

Regie in eigen handen

Onze cliënten willen zelf kunnen bepalen welke zorg nodig is en wie er komt ondersteunen. Omdat elke zorgondernemer zijn eigen aandachtsgebied(en) heeft, kunt u het beste op de website van het aangesloten lid het dienstenaanbod bekijken. Alle aangesloten leden werken regionaal samen met andere aanbieders van diensten en zorg. Mocht het nodig zijn dan kunnen zij u binnen hun netwerk verwijzen. Kijk voor de aangesloten leden op http://www.nbec.nl 

“Sinds 2005 is Amare Zorgcoaching lid van de NBEC”

Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte !

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Wat mogen we voor u doen?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bij spoed en/of crisis situaties na kantoortijden kunt u uw eigen begeleider bellen. Hij of zij zal u verder informeren. U kunt ook contact opnemen met de huisartsenpost.