Loading...

ZORG OP MAAT:

Wat past bij u en wat heeft u nodig om uw doel te behalen?

Hulp van Aanvraag tot Zorg

Diagnostisch onderzoek

Bij diagnostisch onderzoek wordt er samen met u geanalyseerd waar bepaalde klachten of problemen vandaan komen. Welke onderdelen er nodig zijn voor het vaststellen van een eventuele diagnose hangt af van de hulpvraag, de aard, ernst en complexiteit van de problematiek. Zo kunt u denken aan een uitgebreid anamnese gesprek over de ontwikkeling van uw kind tot nu toe, een schoolobservatie of een intelligentie onderzoek.

Bij Amare werken we graag handelingsgericht op het gebied van diagnostiek wat betekent dat we zaken willen weten om te kunnen adviseren. Hierbij zijn de ondersteuningsbehoeften van u en uw zoon/dochter belangrijk en werken we graag doelgericht. We doen niet meer dan nodig is, less is vaak more is hierbij ons motto!

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor diagnostisch onderzoek? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord!

“Bij Amare staat u als mens centraal en stellen we samen met u een plan op”

NEEM METEEN CONTACT OP
OF CHAT MET ONS TIJDENS KANTOORTIJDEN

    Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte !

    INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

    Wat mogen we voor u doen?

    NEEM CONTACT MET ONS OP

    Bij spoed en/of crisis situaties na kantoortijden kunt u uw eigen begeleider bellen. Hij of zij zal u verder informeren. U kunt ook contact opnemen met de huisartsenpost.