Dichtbij Amare

“Als de best passende zorg er niet is, dan creeëren we het toch gewoon zelf”

“Dichtbij Amare” wat is dat?

“Dichtbij” is de naam van onze dagbesteding welke is gevestigd in Elshout en in Nieuwkuijk! Dichtbij de maatschappij, dichtbij de inwoners, dichtbij begeleiding en dichtbij jezelf! We hebben er een fijne, sfeervolle locatie van gemaakt, waar alle ruimte en tijd is om samen met jou jouw dag meer invulling te geven, op een manier die bij jou past! Waar je zelf keuzes kunt maken in de werkzaamheden die je graag wil doen. Daarnaast bieden we dagbesteding buiten in Nieuwkuijk, op een prachtige plek in de natuur nabij de Emmamolen, ’t Landje genaamd. Hier bieden we onze cliënten kleinschalige dagbesteding, op maat, afgestemd op eenieders mogelijkheden en talenten! Werken met de dieren, in de moestuin, pluktuin, bouwen van onderkomens voor de dieren, groenonderhoud, kortom, alles wat met de natuur en buiten te maken heeft. Een rustgevende en ontspannen locatie voor die cliënten die dit nodig hebben. Hier werken veelal cliënten met een WLZ indicatie.

Voor wie?

Onze dagbesteding is voor cliënten van 18 jaar en ouder met o.a. autisme, gedragsproblematiek, ontwikkelingsproblematiek, AD(H)D en/of een (licht) verstandelijke beperking, in het bezit van een WMO of WLZ beschikking. Heb je een andere zorgvraag? Wellicht kun je ook dan bij ons komen werken! Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat wij allemaal doen?

Dat snappen we!

Binnen onze dagbesteding gaan we kijken naar jouw wensen en interesses. Jij staat bij ons centraal. Dit noemen we ook wel “dagbesteding op maat’’. We zijn bv. op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om creatief, sportief of technisch bezig te zijn. Dit kan in onze moestuin, bij houtbewerking, in ons atelier of in onze nieuwe horecakeuken. Dus wie weet word jij onze nieuwe tuinman, kok, kunstenaar, klusjesman of sportvrouw! Heb jij nog een andere leuke activiteit voor ogen? Laat het ons weten! Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Naast het harde werken is er ook tijd voor ontspanning hoor! Wij hebben onze locatie zo ingericht dat je hard kan werken, maar ook heerlijk kunt ontspannen. Er hangt een fijne, relaxte sfeer waardoor we hopen dat jij je ook prettig voelt bij ons en heerlijk kan relaxen in onze chillhoek!

Meld je hier aan!

Lijkt je het tof om bij ons te komen werken?

Als je na het lezen van deze flyer nieuwsgierig bent geworden en het je een uitdaging lijkt om “dichtbij” bij ons te zijn, neem dan contact op met de mensen van “ Dichtbij” . Dat kan op verschillende manieren: Stuur een mailtje naar dichtbij@amarezorg.nl of bel ons op 0416-383932. Dan maken we graag kennis met elkaar, dat lijkt ons super leuk!

Dagbesteding

voor jou, Dichtbij!

Locaties:

”’t Landje” Dichtbij in Nieuwkuijk

Dichtbij in Elshout

Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte !

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Wat mogen we voor u doen?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bij spoed en/of crisis situaties na kantoortijden kunt u uw eigen begeleider bellen. Hij of zij zal u verder informeren. U kunt ook contact opnemen met de huisartsenpost.