Loading...

ZORG OP MAAT:

Wat past bij u en wat heeft u nodig om uw doel te behalen?

Hulp van Aanvraag tot Zorg

Training: Boom en Beek  ( gebaseerd op Rots en Water)

Deze groepstraining is bedoeld voor jongeren ( tussen 10 – 17  jaar) die zich bewust mogen worden van zichzelf. Bewustwording van eigen gevoelens en emoties zoals die zich in het lichaam uitdrukken, en bewustwording van eigen kwaliteiten. Het is een psychofysieke training waarbij er veel met oefeningen gewerkt wordt. Doen, denken en verwoorden worden samen gebracht.

Bewust worden van eigen kracht en mogelijkheden, eigen keuzes maken en een eigen weg in durven gaan, zijn hierbij belangrijk. Er wordt onder andere gewerkt aan zelfbeheersing, zelfvertrouwen en zelfreflectie. Jongeren die weinig zelfvertrouwen en weinig lichaamsbewustzijn hebben komen voor de training in aanmerking. De training is gebaseerd op elementen uit de Rots en Water training.

De groepstraining bestaat uit 8 bijeenkomsten van 90 minuten. De startdatum zal nader worden bepaald aan de hand van het aantal aanmeldingen. Deelnemers dienen gemotiveerd te zijn, aan de training zijn ook huiswerkopdrachten verbonden zodat de vaardigheden ook in de praktijk toegepast kunnen worden. Het is wenselijk dat het netwerk van de jongere hierin kan ondersteunen.

Mocht u hiervoor een passende beschikking hebben of u heeft (van onze behandelaar) het advies gekregen voor deze training voor uw kind, meld u zich dan aan via het aanmeldformulier rechts op deze pagina.

Mochten er vragen zijn over de training of heeft u interesse, neem dan contact op met onze trainingscoördinator Lianne van der Lee, via tel: 0416 – 38 39 32 of email naar casusregie@amarezorg.nl

“Doe jij met ons mee?”

AANMELDEN VOOR TRAINING

Wij nemen met u contact op voor het bepalen van de startdatum (afhankelijk van aanmeldingen).

    Interesse in training

    Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte !

    INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

    Wat mogen we voor u doen?

    NEEM CONTACT MET ONS OP

    Bij spoed en/of crisis situaties na kantoortijden kunt u uw eigen begeleider bellen. Hij of zij zal u verder informeren. U kunt ook contact opnemen met de huisartsenpost.