Loading...

ZORG OP MAAT:

Wat past bij u en wat heeft u nodig om uw doel te behalen?

Hulp van Aanvraag tot Zorg

Training: Boom en Beek  ( gebaseerd op Rots en Water)

Deze groepstraining is bedoeld voor jongeren die zich bewust mogen worden van zichzelf. Bewustwording van eigen gevoelens en emoties zoals die zich in het lichaam uitdrukken, en bewustwording van eigen kwaliteiten. Het is een psychofysieke training waarbij er veel met oefeningen gewerkt wordt. Doen, denken en verwoorden worden samen gebracht.

Bewust worden van eigen kracht en mogelijkheden, eigen keuzes maken en een eigen weg in durven gaan, zijn hierbij belangrijk. Jongeren die weinig zelfvertrouwen en weinig lichaamsbewustzijn hebben komen voor de training in aanmerking. De training is gebaseerd op elementen uit de Rots en Water training.

Er zal een groep met jongeren in de leeftijd van 12 – 14 jaar worden gevormd en een groep met jongeren in de leeftijd van 15 – 17 jaar.

De groepstraining bestaat uit 8 bijeenkomsten van 90 minuten. De startdatum zal nader worden bepaald aan de hand van het aantal aanmeldingen.

Mocht u hiervoor een passende beschikking hebben of u heeft (van onze behandelaar) het advies gekregen voor deze groepstherapie voor uw kind, meld u zich dan aan via het aanmeldformulier rechts op deze pagina.

“Doe jij met ons mee?”

AANMELDEN VOOR TRAINING

Wij nemen met u contact op voor het bepalen van de startdatum (afhankelijk van aanmeldingen).

  Interesse in training

  Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte !

  INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Wat mogen we voor u doen?

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Bij spoed en/of crisis situaties na kantoortijden kunt u uw eigen begeleider bellen. Hij of zij zal u verder informeren. U kunt ook contact opnemen met de huisartsenpost.