Loading...

Speciaal voor gezinnen: ouderbegeleiding, gezinscoaching, respijtzorg & VIB

Zodat u na een tijdje voldoende handvatten heeft gekregen om de opvoeding weer verder vorm te geven. Daar zijn we voor.

Diverse vormen van begeleiding voor gezinnen

Dit is uiteraard ook maatwerk. We kijken daarom altijd eerst goed naar uw situatie en brengen met u in beeld wat uw eigen mogelijkheden zijn of die van uw directe omgeving. Dat kan mantelzorg ondersteuning zijn of mensen binnen uw eigen netwerk die u kunnen ondersteunen. We gaan hierbij uit van de eigen kracht van u en uw gezin.
Daarna bepalen we samen met u welke mogelijkheden het beste bij u en uw gezin passen en maken we samen met u een plan. We bespreken uiteraard regelmatig of dit plan moet worden aangepast.

Als er in uw gezin kinderen zijn met een beperking, of uw partner heeft een beperking, dan is er vaak ook sprake van een bepaalde dynamiek en hectiek binnen het gezin. Om u hierbij te ondersteunen bieden we ouder- en gezinsbegeleiding.

U vraagt zich wellicht af hoe u het beste uw kind of partner kunt helpen en aansturen, hierbij rekening houden met de behoefte aan autonomie en hun mogelijkheden en onmogelijkheden.

Dan is het fijn als u hiervoor professionals kunt inschakelen, die samen met u kijken hoe de rust binnen het gezin weer teruggebracht kan worden.

AmareZorg | Begeleiding Jeugd en Gezin
OPVOEDONDERSTEUNING
AmareZorg | Begeleiding Jeugd en Gezin
OUDERBEGELEIDING
AmareZorg | Begeleiding Jeugd en Gezin
RESPIJTZORG
AmareZorg | Begeleiding Jeugd en Gezin
INZET VIB
Geef je op voor onze leuke activiteiten
ALLE ACTIVITEITEN

We bieden ook leerzame en gezellige groepsactiviteiten aan. Denk hierbij aan een 16+ groep, meidendagen, de KidsKlup voor onze jongere cliënten vanaf 5 jaar, de Teenz, Spetters etc. Hier ga je op een leuke en gezellige manier met elkaar werken en van elkaar leren. Kijk maar eens snel verder bij het kopje Activiteiten en meld je snel aan!

Wat mogen we voor u doen?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bij spoed en/of crisis situaties na kantoortijden kunt u uw eigen begeleider bellen. Hij of zij zal u verder informeren. U kunt ook contact opnemen met de huisartsenpost.