Loading...

ZORG OP MAAT:

Wat past bij u en wat heeft u nodig om uw doel te behalen?

Hulp van Aanvraag tot Zorg

Training: Yes I can (ik sta sterk)

Een training om kinderen van 7 tot 12 jaar voldoende sociaal vaardig te maken om adequaat te kunnen functioneren in dagelijkse situaties en in de omgang met leeftijdsgenoten. Kinderen die moeite hebben met sociale vaardigheden, moeite hebben met het voor zichzelf opkomen of niet goed nee kunnen zeggen komen in aanmerking voor het volgen van de training. Aan bod in de training komen zaken als kennis maken, lichaamshouding, gevoelens/emoties herkennen, spanning/ontspanning voelen, iets vragen en luisteren, complimenten geven/ontvangen, nee zeggen, begrijpen van gedrag.

Er zal een groep met kinderen in de leeftijd van 7 – 9 jaar worden gevormd en een groep met kinderen in de leeftijd van 10 – 12 jaar.

De groepstraining bestaat uit 6 bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst van 90 minuten. Daarnaast is er een ouderbijeenkomst van een uur. De startdatum zal nader worden bepaald aan de hand van het aantal aanmeldingen.

Mocht u hiervoor een passende beschikking hebben of u heeft (van onze behandelaar) het advies gekregen voor deze groepstherapie voor uw kind, meld u zich dan aan via het aanmeldformulier rechts op deze pagina.

“Bij Amare staat u als mens centraal en stellen we samen met u een behandelplan op”

AANMELDEN VOOR TRAINING

Wij nemen met u contact op voor het bepalen van de startdatum (afhankelijk van aanmeldingen).

  Interesse in training

  Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte !

  INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Wat mogen we voor u doen?

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Bij spoed en/of crisis situaties na kantoortijden kunt u uw eigen begeleider bellen. Hij of zij zal u verder informeren. U kunt ook contact opnemen met de huisartsenpost.