Loading...

ZORG OP MAAT:

Wat past bij u en wat heeft u nodig om uw doel te behalen?

Hulp van Aanvraag tot Zorg

Training: PMT

Heel strikt genomen luidt de omschrijving als volgt:
Psychomotorische therapie ( PMT)

PMT is een ervaringsgerichte vorm van therapie voor kinderen / volwassenen met psychische en/of psychosociale problemen en klachten. Bewegen en aandacht voor (lichamelijke) gewaarwordingen vormen de insteek van behandeling binnen deze therapie.

De psychomotorische therapie biedt een veilige plek om je gevoelens en gedachten te onderzoeken, nieuwe ervaringen op te doen en te experimenteren met ander gedrag. Er wordt een relatie gelegd tussen datgene wat je ervaart in de psychomotorische therapie en in het dagelijks leven. Je kunt daarbij onder anderen denken aan mensen die last hebben van spanningen, angst, somberheid, veelvuldig piekeren, zich onzeker of waardeloos voelen, moeite met sociale contacten hebben, moeite met lichamelijk contact hebben, geen nee kunnen zeggen of negatief over zichzelf of over hun lichaam denken. Ook wanneer alleen praten niet werkt of wanneer het verstandelijk benaderen van problemen geen oplossing biedt, kan psychomotorische therapie iets voor je zijn. Dit kan zowel individueel dan wel in groepsverband plaatsvinden.

De startdatum van de groepstraining zal nader worden bepaald aan de hand van het aantal aanmeldingen. PMT op individuele basis kan elk moment gestart worden.

Mocht u hiervoor een passende beschikking hebben of u heeft van onze behandelaar het advies gekregen voor deze (groeps) therapie (voor uw kind), meld u zich dan aan via nevenstaand formulier!

“Bij Amare staat u als mens centraal en stellen we samen met u een behandelplan op”

AANMELDEN VOOR TRAINING

Wij nemen met u contact op voor het bepalen van de startdatum (afhankelijk van aanmeldingen).

  Interesse in training

  Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte !

  INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Wat mogen we voor u doen?

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Bij spoed en/of crisis situaties na kantoortijden kunt u uw eigen begeleider bellen. Hij of zij zal u verder informeren. U kunt ook contact opnemen met de huisartsenpost.