Loading...

ZORG OP MAAT:

Wat past bij u en wat heeft u nodig om uw doel te behalen?

Hulp van Aanvraag tot Zorg

Groepstherapie: No prop, ik kom voor mezelf op!

“No prob, ik kom voor mezelf op!” is een groepstherapie voor jongeren.

Met behulp van deze groepstherapie worden jongeren op een positieve manier weerbaar gemaakt in een wereld die voortdurend verandert. Assertief leren reageren in de verschillende contexten (op school, op straat en via sociale media) vraagt om een stevige houding.
De training gaat uit van een eenvoudige probleemsamenhang op basis van het PrOP-model. Dit schema gaat er van uit dat Problemen (Pr) van jongeren worden veroorzaakt door bepaalde omstandigheden of zaken in de Omgeving (O) en de manier waarop ze daar mee omgaan, hun eigen Persoonlijke stijl (P). De focus in de training ligt op het veranderen van de Persoonlijke stijl (P), via modeling, cognitieve technieken en probleemoplossende vaardigheden.

De groepstherapie bestaat uit 10 sessies van 90 minuten. Daarnaast is er een ouderbijeenkomst van een uur.

Mocht u hiervoor een passende beschikking hebben of u heeft (van onze behandelaar) het advies gekregen voor deze groepstherapie voor uw kind, meld u zich dan aan via het aanmeldformulier rechts op deze pagina.

” Ga jij samen met ons deze uitdaging aan? “

AANMELDEN VOOR TRAINING

Wij nemen met u contact op voor het bepalen van de startdatum (afhankelijk van aanmeldingen).

  Interesse in training

  Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte !

  INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Wat mogen we voor u doen?

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Bij spoed en/of crisis situaties na kantoortijden kunt u uw eigen begeleider bellen. Hij of zij zal u verder informeren. U kunt ook contact opnemen met de huisartsenpost.