Loading...

ZORG OP MAAT:

Wat past bij u en wat heeft u nodig om uw doel te behalen?

Hulp van Aanvraag tot Zorg

Groepstherapie: Feel Good ( Depressieve gevoelens onder controle krijgen)

In deze groepstherapie leren de deelnemers een aantal vaardigheden waarmee ze hun depressieve gevoelens onder controle kunnen krijgen. Technieken uit de cognitieve gedragstherapie en de mindfulness worden hierbij gebruikt.
Deelnemers dienen gemotiveerd te zijn, er zal elke keer een huiswerkopdracht meegegeven worden zodat er ook thuis geoefend kan worden om de vaardigheden in te slijpen.

Adolescenten tussen de 16 en 21 jaar die depressief zijn of depressief zijn geweest (terugvalpreventie) komen in aanmerking voor deze therapie. Ook jongeren die veel piekeren, vermoeidheidsklachten hebben of moeite hebben zich te ontspannen komen hiervoor in aanmerking.

De groepstherapie bestaat uit 8 bijeenkomsten van 90 minuten en een terugkombijeenkomst van 90 minuten. De startdatum zal nader worden bepaald aan de hand van het aantal aanmeldingen.

Mocht u hiervoor een passende beschikking hebben of u heeft (van onze behandelaar) het advies gekregen voor deze groepstherapie, meld u zich dan aan via het aanmeldformulier rechts op deze pagina.

“Bij Amare zorgen we samen weer voor je “Feel Good” gevoel!”

AANMELDEN VOOR TRAINING

Wij nemen met u contact op voor het bepalen van de startdatum (afhankelijk van aanmeldingen).

  Interesse in training

  Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte !

  INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Wat mogen we voor u doen?

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Bij spoed en/of crisis situaties na kantoortijden kunt u uw eigen begeleider bellen. Hij of zij zal u verder informeren. U kunt ook contact opnemen met de huisartsenpost.