Loading...

Amare biedt een divers aanbod aan groepsactiviteiten

Van dagbesteding tot logeerweekenden en ouderavonden. Geef je op!

Deelnemen aan activiteiten

Uit welke activiteiten kun je kiezen?

Amare biedt ook een divers aanbod aan dagbesteding, leerzame, leuke en gezellige logeerweekenden en groepsbegeleiding.

Wat past bij jou?

Natuurlijk staan hierbij ook de persoonlijke leerdoelen centraal waaraan gewerkt wordt, maar alles op een leuke, ontspannende en gezellige manier met professionele begeleiding. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de doelgroep en mogelijkheden van onze cliënten.

Inschrijven
Inschrijving geschiedt bij voorkeur minimaal zes weken vooruit via het aanmeldformulier op deze pagina. Dat geeft ons de mogelijkheid om vraaggestuurd te kunnen werken, een passend programma op te stellen en onze personele bezetting goed af te stemmen op de groepssamenstelling. Je kunt ook diverse data aanvinken in het formulier waarop je wil deelnemen. De aanmelding zal door ons worden verwerkt en gearchiveerd en gelden als bewijs van deelname.

Als je je opgeeft voor deelname een een van onze groepsactiviteiten, ontvang je uiterlijk een week van te voren het programma met alle informatie en foto’s van de begeleiders van die dag zodat je je hierop kunt voorbereiden en weet welke begeleiding er aanwezig zal zijn.

Heb je ook zin om mee te gaan op een van onze leerzame logeerweekenden of om deel te nemen aan onze dagbesteding? Meld je dan snel aan. Gezellig!

MELD JE METEEN AAN !

  Indicatie afgegeven in:

  Kies een activiteit:

  Naam ouder/verzorger:

  *Bij afmelding korter dan drie weken voor groepsbegeleiding en zes weken voor een logeerweekend zijn we genoodzaakt om deze activiteit te declareren conform de AV.

  Geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte !

  INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Wat mogen we voor u doen?

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Bij spoed en/of crisis situaties na kantoortijden kunt u uw eigen begeleider bellen. Hij of zij zal u verder informeren. U kunt ook contact opnemen met de huisartsenpost.